3 x = Scheepsrecht! Na de boekpresentatie in December 2017 in de schitterende Wintertuin van de Hortus, als verhalenverteller buiten tijdens het Picknick Event op 2 September, was Nathalie 24 Oktober met ‘Mag ik je Omi noemen?’ weer terug in de Wintertuin. Zij verzorgde een schrijfworkshop->
Kinderen konden naar Omi’s avonturen luisteren, ruikstickers snuffelen en de schrijfster inspireren voor haar vervolgboek, door zelf een illustratie of een scène te schrijven!

Het is alweer een weekje geleden.. Maar we kijken er nog met veel plezier en trots op terug! Natuurlijk hebben we het over de Kinderboekenweek 2018! Het was de eerste Kinderboekenweek voor schrijfster Nathalie met haar debuutboek ‘Mag ik je Omi noemen?’
Met bezoekjes aan onder andere Willem de Zwijgerschool in Leiderdorp, Bruna en de Maria Montessorischool in Huizen en de Rijnschansschool in Koudekerk a/d Rijn, was het een ontzettend gezellige en succesvolle week! De kinderen hebben mooie tekeningen en gedichten gemaakt, extra applaus voor Stijn met zijn mooie gedicht over Vriendschap; het thema van die week.
Allemaal nogmaals hartelijk bedankt voor de gastvrijheid en veel plezier met het verder (voor)lezen van het boek!
Zie hieronder een mooie terugblik:

Hallo iedereen! Ik ben Bo, de buurjongen van Oma Noortje. Omi heeft altijd al een internetblog willen starten. Met mijn hulp kan ze vanaf nu op deze website de leukste blogs van Nederland gaan delen! Ik ben nu met Omi aan het kijken of haar blog het goed doet. Zo te zien wel 😁! Veel succes met schrijven, Omi!

Gestart op 27 aug 2018
Nooit geupdate

 
Mochten Layla en Marlène bij jullie aanbellen…GEEF GUL!!! Zij zijn een actie gestart om geld in te zamelen voor de bewoners van ZORGCENTRUM ROOMBURGH in Leiden. Zij willen een chef-kok inhuren die voor alle bewoners hun lievelingseten maakt! Wie weet HERMAN DEN BLIJKER…
 

Online doneren is ook een optie!

€2
€5
€10

Doneer nu!

 

Schrijfster Nathalie en dochtertje Layla op bezoek bij Herman den Blijker in Las Palmas. Lees verder ->

Herman den Blijker ‘smokkelde’ ook wel eens lekker eten het ziekenhuis binnen, net als Omi.

Herman houdt ook van lempers, net als Omi. Tegen Layla zegt hij ‘kom maar een keer langs met oma, als jij dan een lemper voor mij maakt, maak ik wat voor jou’.

Herman houdt van Indisch eten, hij heeft goede herinneringen aan de zeer speciale lempers van toko Eddo in Voorburg!

Herman denkt dat het lastig is om de kwaliteit van het eten in grote overheids zorginstellingen te verbeteren. Alleen als het kleinschalig is en/of particulier ziet hij een kans voor kwaliteitsverbetering.

Helaas, zijn zoontje en voetbalfan Matz doet zijn boekenbeurt over Messi dit keer, misschien volgend jaar over Omi???